Marketing automation i små og mellemstore virksomheder 

- kom til arbejdsdag med din virksomheds mailflows i fokus 

Marketing Automation med fokus på DIN virksomhed og med fokus på produktion - få forståelsen for, hvordan dine automatiserede e-mails skal bygges op og få tid til at skrive dem. Du går fra workshoppen med et nyt
e-mailflow, der er planlagt, skrevet og sat automatisk op.


Marketing Automation og mailflows

I dagens digitale tidsalder er marketing automation en afgørende del af en effektiv marketingstrategi. Med marketing automation kan du automatisere og optimere dine markedsføringsaktiviteter, hvilket kan føre til bedre konverteringer, tættere kunderelationer og øget indtjening. En af de mest effektive måder at bruge marketing automation på er gennem mailflows.

Mailflows er en serie af automatiserede e-mails, der sendes til en potentiel kunde i løbet af en bestemt periode. Disse e-mails kan have forskellige formål, såsom at introducere dit brand, dele relevant indhold, tilbyde rabatter eller påmindelser om udsalg. Ved hjælp af marketing automation kan du automatisere disse mailflows, så de sendes til kunden på de mest relevante tidspunkter og med det mest relevante indhold.

Men hvorfor er marketing automation og mailflows så vigtige?

For det første kan automatiseringen frigøre tid og ressourcer for dit marketingteam, så de kan fokusere på mere strategisk arbejde. Tænk bare på, hvad al den frigivede tid vil gøre for dig, hvis du er soloselvstændig. Det kan nærmest ikke bestemmes, hvor meget dine timer er værd. For det andet kan det øge kundeengagement og konverteringsrater ved at levere relevant og personlig kommunikation. Endelig kan det hjælpe med at opbygge stærkere kunderelationer og øge loyaliteten hos dine eksisterende kunder.

Når du planlægger dine mailflows, er det vigtigt at tænke på, hvem dine kunder er, og hvad deres behov og ønsker er. Du kan oprette forskellige mailflows til forskellige segmenter af dine kunder baseret på deres adfærd eller position i kunderejsen. For eksempel kan du sende en velkomst-e-mail til nye abonnenter, en påmindelses-e-mail til forladte indkøbskurve eller en opfølgnings-e-mail til kunder, der har købt et produkt.

Når du har oprettet dine mailflows, er det vigtigt at overvåge og analysere deres effektivitet. Ved at spore åbnings- og klikrater kan du identificere, hvad der fungerer bedst for dine kunder, og justere din strategi derefter.

I alt kan marketing automation og mailflows hjælpe med at øge effektiviteten og resultaterne af dine marketingkampagner. Ved at automatisere dine kommunikationsprocesser kan du øge kundeengagementet, konverteringsraterne og loyaliteten, mens du frigiver tid og ressourcer til andre vigtige opgaver.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte eller slutte, så er du endt det rette sted. For det er netop dét du lærer på min arbejdsdag med temaet marketing automation. Helt fra idéfasen til eksekverings- samt opsætningsfasen.

Alt dette vil efter denne workshop helt sikkert blive sjovere for dig, og du vil gå hjem med lommen fuld af nye idéer - og et færdigt mailflow.

Lyder det som noget for dig, så tag på tur til min skønne naturperle i
Silkeborg fredag d. 24.03.2023 klokken  9-15.
Det koster dig 1.996,- kr ex moms for hele dagen med underviser, lokaler og forplejning. 
Din investering for koncentreret arbejde og ro i sjælen over produceret content til nogle måneder.  

På workshoppen kommer vi til at

🍀 Gennemgå opbygningen af automatiserede e-mailflows

🍀 Brainstorme på idéer til dine e-mails

🍀 Tage en debat om, hvordan du nemt går i gang og spotter stof til dine mailflows

🍀 Tale om, hvorfor og hvordan du målretter dine mails til én specifik persona


Hvordan kommer denne workshop om e-mail marketing i små og mellemstore virksomheder til at foregå?

🔥 Du bliver guidet igennem hele vejen. Jeg er ekspert på området og har både været rådgiver for små og store danske virksomheder inden for emnet OG produceret mine egne mailflows i mange år som selvstændig. Jeg guider dig igennem idéfasen, produktionsfasen og viser dig, hvordan du sætter e-mail flowet op.

🔥 Du får en moderator i mig, som sørger for planlægning og fremdrift i dagen, så vi når igennem programmet. 

🔥 Du får stillet nærende og rare rammer til rådighed, så du kan forlade kontoret for en stund. 

🔥 Du får lækker økologisk forplejning hele dagen, så vi har det fantastisk og holder hovedet i topform. 

🔥 Du bliver en del af et rum med andre, der arbejder på præcis det samme som dig. 


Har du lyst til endelig at få gjort noget ved den dårlige samvittighed? Skal vi sætte os sammen for at nørde e-mails og få lavet et automatiseret flow i hver vores virksomhed? Hands on lærer man jo bedst af...

Skal du med og endelig få skabt det e-mailflow, du længe har drømt om, så du har fred i sjælen og ro til at arbejde på dine andre opgaver?

Jeg faciliterer dagen og dit arbejde, og vi kommer bl.a. igennem: 

  1. Mål og formål med e-mailflow
  2. Modtageren
  3. Rækkefølgen af e-mails
  4. Indhold i hver e-mail
  5. Opsætning
  6. Evaluering


Vil du gerne have min rådgivning og få mine idéer til dit indhold i løbet af en hel arbejdsdag?

Der er kun 10 pladser

Køb din plads ved arbejdsbordet med det samme


Så lover jeg dig, at du går herfra med et automatiseret e-mailflow, der kan køre sæson efter sæson. 


Det eneste du skal sørge for til dette kursus i marketing automation er

✔️ En ryddet kalender for dagen og en lukket indbakke

✔️ Fremmøde hos mig i Silkeborg. Godt humør og gå-på-mod

✔️ Medbring din egen computer, relevante dokumenter og spørgelyst. Evt et par hørebøffer, hvis du godt kan lide at trække dig helt væk og undgå lyden af computertaster i rummet. 


Så er du allerede godt på vej til at kunne sparke den dårlige samvittighed til hjørne.

 

Lyder det som noget for dig endelig at få eksekveret på dit mail flow, så kom til min skønne naturperle nord for Silkeborg fredag d. 24.03.2023 klokken  9-15. 

Det koster dig 1.996,- kr ex moms for hele dagen med underviser, lokaler og forplejning. 
Din investering for koncentreret arbejde og ro i sjælen over produceret content til nogle måneder. 


Jeg glæder mig sådan til at se dig.

Køb din plads ved arbejdsbordet med det samme

 

Er du klar til at deltage i min workshop om e-mail marketing i små og mellemstore virksomheder og blive klogere på, hvilke emner og idéer du kan fodre dine følgere med?

Tilmeld dig herunder og du har sikret din plads ved arbejdsbordet. Jeg guider dig igennem dagen og sørger for den ro, der skal til for, at du kan få produceret dit måske første mail flow.