Marketingafdelingen, der skaffer 

 din virksomhed mere synlighed


Ekstern markedsføring - udførende og i øjenhøjde

Dit udbytte af en ekstern marketingafdeling

 Hjælp til eksekvering på dine opgaver 

Vished om, at din markedsføring bare kører derudaf 

En marketingafdeling, du nemt kan tage kontakt til i hverdagen

 Hjælp til marketing i et personligt, enkelt og professionelt samarbejde med mig

 Frigivelse af dårlig samvittighed og timer, som du kan bruge på at tjene penge i din forretning

Som din eksterne marketingafdeling bidrager jeg med hjælp til marketing, der skaber synlighed online.

Synes du også, det er svært at skrive om dig selv og spotte de gode historier, som din målgruppe hungrer efter?

Jeg ved godt, du har travlt. Tiden går stærkt, når der er nok at lave - og jeg er sikker på, det ikke er digital marketing, der står øverst på din liste. Når du indgår et samarbejde med mig, får du en medarbejder, der sørger for netop dét. At din markedsføring prioriteres - uden at du skal tænke på det.

Vi sammensætter i fællesskab en løsning, der tager udgangspunkt i dine målsætninger og behov. Joan bliver din marketingmedarbejder, og sørger for at tage din markedsføring til helt nye højder.


Mine kompetencer koncentrer sig om marketing og jeg hjælper dig med

✔ Sociale medier, idégenerering og indholdsproduktion

✔ Tekstforfatning og tekstproduktion til website, opslag og kampagner til sociale medier 
 Opsætning af kampagner og annoncer på sociale medier

✔ At blive fundet på Google uden at annoncere (SEO) 

✔ Vedligeholdelse samt udvikling af dit website

Din gevinst med ekstern marketing er mærkbar

Udover en mere professionel fremtoning og mere synlighed online vil din gevinst være mærkbar. Du kan endelig slippe den dårlige samvittighed over ikke at markedsføre din forretning og få mere energi og overskud til at varetage de opgaver, du brænder for. Markedsføringen og den øgede synlighed på de digitale platforme vil uundgåeligt føre til en forhøjet interesse for dig, dine kompetencer og produkter. Resultaterne af markedsføring kan være svært at måle i kroner og ører, men du vil unægteligt mærke en klar fremgang i henvendelser, forhøjet energi og fokus på dine kerneopgaver.

Min drivkraft er at hjælpe dig og tage marketingpresset af dine skuldre. Det er enormt spændende at skulle sætte mig ind i en anden virksomhed, ramme tonen og sjælen i virksomheden og skabe de resultater med online markedsføring, som du ikke selv har tid, lyst eller overskud til.  

Hjælp til marketing_Joan

Professionel hjælp til marketing skaber stor værdi for mine kunder

De deler roser ud, og jeg er dem evigt taknemmelig

 • Gør Det Enkelt

  Det er en stor hjælp for mig at samarbejde med Joan. For Joan er dygtig til at omsætte mine tanker og ideer til skrift. Vi har arbejdet sammen med Joan i godt to års tid, og jeg behøver ikke gøre meget andet end fortælle Joan, hvilke budskaber jeg gerne vil have frem.
  Joan står også for udgivelse af opslagene og tager fat i mig, når der mangler nye tekster til LinkedIn opslag. Siden vi startede samarbejdet op er 80% af henvendelser fra potentielle kunder kommet fra LinkedIn. Den succes kan helt klart tilskrives Joan. Det er helt klart investeringen værd for os at bruge Joan.

  CEO, Excito

 • Gør Det Enkelt

  Joan og Anita har været en kæmpe hjælp for Fonden Føniks i forbindelse med at nå ud til vores kunder. De har hjulpet os med at blive skarpe på, hvilken fortælling vi gerne vil markedsføre samt hvordan vi gør det bedst muligt. Både Henrik og jeg har fået nye digitale redskaber og nye måder at komme ud med budskaber. Joan er dygtig til at profilere os, som brand og som virksomhed i jagten på at tiltrække flere kunder og de dygtigste medarbejdere.
  Jeg kan klart anbefale Joan, hvis du har brug for hjælp til at kommunikere digitalt!

  Stifter, Fonden Føniks

 • Gør Det Enkelt

  Jeg er utrolig glad for samarbejdet med Joan. Hun formår at få mine tanker ned på skrift så mine budskaber fremstår tydeligt – det har jeg enormt stor respekt for! Joan er god til at lytte og spørge ind til content, så hun forstår hvad jeg mener. På den måde har hun den bedste forudsætning for at skrive. Det er fedt for mig at læse og godkende Joans tekster, for det er præcis mine tanker som er skrevet ned, lige som jeg ønsker det.
  Joan er enorm god til at se vores forretning, kundesegment og hvem vi skal henvende os til. Nogen gange er jeg spændt på mine opslag, fordi Joan forstår at sætte sig i mit sted og gå lige til kanten…måske lidt over… men det er dét der skal til for at få mine connections op af stolen og reagere.
  Joan får den varmeste anbefaling herfra!

  CEO, Excito

Ekstern markedsføring - lad mig eksekvere, så du kan koncentrere dig om andre opgaver i din virksomhed.

Jeg vil elske at være din eksterne marketingafdeling og eksekvere på dine idéer, mens du kan koncentrere dig om de opgaver, du elsker.

Væk med din dårlige samvittighed. Nu springer du ikke længere over marketingindsatsen.

Selvom jeg arbejder selvstændigt, vil succesen af vores samarbejde også afhænge af god kommunikation og gennemsigtighed i arbejdet. 

Ræk gerne ud til mig, så vi kan se om kemien er der.