Følg Gør Det Enkelt 
 på e-mail og sociale medier 


Gør Det Enkelt på sociale medier

Social media_Anita og Joan
Social media rådgiver Anita Dalsgaard.

Jeg har lavet Gør Det Enkelt fordi jeg elsker markedsføring og digital kommunikation!

Jeg elsker at arbejde med digital markedsføring, automatiseret markedsføring og kommunikation - og jeg vil elske, at hjælpe dig frem til samme følelse. 

Med min viden og erfaring i bagagen, støtter jeg dig i dit arbejde, og er din strategisk digitale rådgiver. Sammen laver vi din digitale strategi, så vi strømliner din kommunikation og skaber resultater med din online tilstedeværelse. 


Vidensmail

Skriver du dig op til at modtage min vidensmail, garanterer jeg dig, at du vil høre om nye markedsføringsplatforme, få idéer til, hvordan du arbejder videre med din online markedsføring, kommer i gang med at automatisere, kommunikerer kærligt med din målgruppe og bliver skarpere på at producere indhold til dine valgte kanaler. Modtag uundværlig viden direkte i din indbox hver 14. dag.


Skriv dig op til vidensmailen

Mock-up-skabeloner (2)

Mock-up_LI-edited

LinkedIn

Du skal følge Gør Det Enkelt på LinkedIn, hvis du interesserer dig for at lære mere om digital markedsføring, kommunikation og automatiseret markedsføring. Udvid din horisont på iværksætter-niveau og følg med i fagligheden i og omkring Gør Det Enkelt.


LinkedIn-removebg-preview-3 Følg Gør Det Enkelt på LinkedIn


Instagram

Ved at følge Gør Det Enkelt på Instagram, får du et indblik i arbejdsgangene og hverdagen hos os. Følg med i en ung iværksættervirksomhed, hvor beslutningsprocesserne er korte og humøret altid er højt.


Instagram logo Følg Gør Det Enkelt på Instagram

Mock-up_IG2-edited

Social media og kanalvalg

Følg med hos Gør Det Enkelt, hvis du vil blive klogere og inspireres inden for digital strategi, online kommunikation og automatiseret markedsføring.