Følg Gør Det Enkelt 
 på sociale medier 


Jeg har lavet Gør Det Enkelt fordi jeg elsker markedsføring og digital kommunikation!

Jeg synes, det er sjovt at arbejde med digital markedsføring, automatiseret markedsføring og kommunikation - og jeg vil elske, at hjælpe dig frem til samme følelse. 

Med min viden og erfaring i bagagen, støtter jeg dig i dit arbejde, og er din strategisk digitale rådgiver. Sammen laver vi din digitale strategi, så vi strømliner din kommunikation og skaber resultater med din online tilstedeværelse. 

_DSC0282_high_res-cut-edited

Mock-up_LI-edited

LinkedIn

Du skal følge Gør Det Enkelt på LinkedIn, hvis du interesserer dig for at lære mere om digital markedsføring, kommunikation og automatiseret markedsføring. Udvid din horisont på iværksætter-niveau og følg med i fagligheden i og omkring Gør Det Enkelt.

LinkedIn-removebg-preview-3 Følg Gør Det Enkelt på LinkedIn


Instagram

Ved at følge Gør Det Enkelt på Instagram, får du et indblik i arbejdsgangene og hverdagen hos os. Følg med i en ung iværksættervirksomhed, hvor beslutningsprocesserne er korte og humøret altid er højt.

Instagram-removebg-preview Følg Gør Det Enkelt på Instagram

Mock-up_IG2-edited

Mock-up_FB-edited

Facebook

Følg Gør Det Enkelt på Facebook. Her deler vi både faglige idéer og vi tager dig med "behind the scenes", hvor du får et nærmere kig på, hvem vi er og hvad vi laver. Få besked i dit Facebook feed, når Anita afholder lærerige webinarer om digital markedsføring, kommunikation og automatiseret markedsføring.

 Følg Gør Det Enkelt på Facebook


Instagram