AI i Marketing - Online foredrag med Anita Dalsgaard

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt

IMG_0372

AI i Marketing - Online foredrag med Anita Dalsgaard

Online foredrag om AI i Marketing

Få Anita Dalsgaards jordnære foredrag (40 min) til de mest relevante AI tools i marketingafdelingen. 

Opdag hvordan AI marketing tools kan revolutionere din arbejdsdag! Fra ChatGPT til Canva, lær at navigere i de bedste AI værktøjer for marketingansvarlige. Få praktiske tips til at inkorporere AI i din dagligdag og gør dit arbejde mere effektivt.

Deltag i Anita Dalsgaards foredrag og skab en fremtid, hvor teknologi og kreativitet går hånd i hånd. Udover konkrete værktøjer giver Anita dig også inspiration til, hvordan du skal tænke om AI. Hvordan du kommer bedst igang, og hvordan du hurtigst for gavn af de revolutionerende systemer. 

💻 Hvor: du modtager det optagede foredrag i din indbakke med det samme.
🙋🏼‍♀️ Hvem: Anita Dalsgaard er en erfaren foredragsholder og rådgiver i digital strategi og markedsføring med en særlig begejstring for tech, der gør (arbejds)livet lettere 
❤️ Hvordan: Anita's tone og metode er altid enkel og lavpraktisk. Hun giver dig overblik samtidig med en konkret handlingsplan for, hvordan du arbejder videre. 
💰 Pris: 37 kr ex moms

Er du ikke kommet igang med AI endnu, så frygt ikke. Dette er dit startskud til at gøre udforskningen af AI meget mere håndgribelig og relevant. 

BONUS: I tillæg til online foredrag får du også en praktisk guide til kommandoer du kan bruge i ChatGPT med det samme. Anita giver dig også en liste over links til mere viden om AI samt slides fra foredraget. 

DKK 37
Moms (25%) DKK 9,25
Samlet beløb DKK 46,25

Betalingsmetode

Når du har klikket på 'Fortsæt', bliver du omdirigeret til at gennemføre dit køb sikkert.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.