Personlig produktivitet - Online foredrag med Anita Dalsgaard

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Ordreoversigt

Screenshot 2023-10-23 at 09.58.04

Personlig produktivitet - Online foredrag med Anita Dalsgaard

Online foredrag om Personlig Produktivitet

Få min metode i dette foredrag (40 min) om effektivitet og tidsstyring. Hvordan jeg gik fra 40 timer om ugen til 20 fra den ene dag til den anden.

Lad mig inspirere dig til, hvordan du bliver mere effektiv i din arbejdstid og samtidigt holder styr på de mange (forskelligartede) opgaver

Jeg viser dig metoden, der ikke kræver alverden digitale værktøjer for at holde styr på dit liv. Som selvstændig på 10. år har jeg aldrig haft en chef til at holde styr på mig og mine opgaver. Jeg har fundet metoden, der gør, at jeg altid arbejder på de RETTE opgaver på det RETTE tidspunkt. Det betyder, at jeg ikke bliver stresset eller væltet omkuld, når mit barn pludselig er sygt, eller der sker andre uforudsete hændelser. 

Min metode stod sin prøve, da jeg måtte gå fra 40 timer ugentligt til 20 timer fra den ene dag til den anden - og jeg lykkedes med at opretholde samme omsætning. 

Lyt med og lad dig inspirere af min metode. Måske den også virker for dig. 

💻 Hvor: du modtager det optagede foredrag i din indbakke med det samme.
🙋🏼‍♀️ Hvem: Anita Dalsgaard er en erfaren foredragsholder og rådgiver i digital strategi og markedsføring med en særlig begejstring for tech, der gør (arbejds)livet lettere 
❤️ Hvordan: Anita's tone og metode er altid enkel og lavpraktisk. Hun giver dig overblik samtidig med en konkret handlingsplan for, hvordan du arbejder videre. 
💰 Pris: 37 kr ex moms

Rigtig god fornøjelse. 

DKK 37
Moms (25%) DKK 9,25
Samlet beløb DKK 46,25

Betalingsmetode

Når du har klikket på 'Fortsæt', bliver du omdirigeret til at gennemføre dit køb sikkert.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.