Gør Det Enkelt - STRATEGISK RÅDGIVNING

Kontaktinformation

Dobbelt-tjek din email-adresse.
Faktura og anden vigtig info bliver sendt hertil.

Faktureringsadresse

Deltagere:
Deltager
Tilføj deltager

Ordreoversigt

Product simplero cards 700x380px

Gør Det Enkelt - STRATEGISK RÅDGIVNING

Din bro fra strategi til eksekvering af marketing: Eksklusiv strategisk rådgivning plus online læringsunivers

Udfold dit fulde marketingpotentiale med en intuitiv strategisk rådgiver ved din side.

I en verden, hvor marketing konstant udvikler sig, tilbyder jeg et unikt møderum mellem forretningsstrategi og skræddersyet vejledning, designet til at løfte din marketingindsats og bringe dine visioner til live.

Personlig strategisk rådgivning: Alt efter hvilket niveau du vælger, holder vi strategimøder hver eller hver anden måned. Disse strategimøder er dit private rum til at reflektere, udforske og skærpe din strategi og eksekvering. Jeg rådgiver dig og sparrer med dig om den bedste plan og metode for dig. Mit fokus og mit svar ligger altid gemt i din begejstring og motivation. Der er ingen marketingstrategi og planer, der er ens hos mig. 

Omfattende online læringsunivers: Dit nye hjem for marketinglæring er pakket med:

  • Videobaseret uddannelse i alle facetter af marketing: Mine personligt producerede videoer dækker alt, hvad hjertet kan begære inden for marketingdiscipliner, klar til at inspirere og løfte dine kompetencer.
  • Inspiration til personlig vækst: Jeg tror på helheden i din udvikling. Lad mine inspirationsvideoer begejstre dine faglige kompetencer men også din personlige udvikling.
  • Værktøjskasse med skabeloner: Spar tid og hjerteblod med min samling af skabeloner og tjeklister, som gør det lettere end nogensinde at realisere dine projekter. Alle sammen udviklet ud fra ambitionen - gør det enkelt. 
  • Indsigt i digitale værktøjer: Med min gennemgang af nøgleværktøjer i den digitale æra, er du altid et skridt foran, udstyret med viden til at træffe de rette valg for din marketing og din daglige eksekvering.
  • Minikursus i udvikling af digital strategi: Lad mig guide dig gennem skabelsen af en robust digital strategi, med et kursus designet til at omsætte de mange beslutninger til reel handling.

Til dig, der ønsker mere: Hvis du er iværksætter eller marketingansvarlig, der søger at forene passion med præstation, er dette skabt til dig. Jeg forstår de udfordringer og muligheder, som marketinglandskabet byder på, og jeg er her for at støtte dig hele vejen. 

Tag næste skridt mod dine drømme. Lad os sammen skabe broen fra strategi til eksekvering med en tilgang, der nærer både dit professionelle projekt og din personlige rejse ud fra mindsettet Gør Det Enkelt. 

DKK 5.500
Til betaling i dag DKK 5.500
fornyes månedlig

Betalingsmetode

Når du har klikket på 'Fortsæt', bliver du omdirigeret til at gennemføre dit køb sikkert.

Alle betalinger er sikrede med 256-bit kryptering.