Din strategisk digitale rådgiver 

 Anita Dalsgaard 

Din strategisk digitale rådgiver

Anita Dalsgaard

AnitaDalsgaard_din strategisk digitale rådgiver
Rådgiver Anita Dalsgaard - fotograf Karina Dalsgaard2

Missionen

Med Gør Det Enkelt har jeg skabt min drømmevirksomhed. Min online læringsplatform og mine rådgivningsforløb er den perfekte kombination, så jeg kan hjælpe mange flere marketingansvarlige med at få succes online.

Min mission er at gøre arbejdet med digital markedsføring og kommunikation mere enkelt, effektivt og fyldt med glæde. Digital markedsføring er blevet gjort til en disciplin, der kun er for de få med teknisk forståelse. Det vil jeg lave om på, fordi den vigtigste egenskab i digital markedsføring og kommunikation er at kunne skabe relationer og kommunikere fra hjertet.

I min rådgivning giver jeg marketingsansvarlige og selvstændige redskaberne til at skabe overblik, struktur og retning, som betyder overskud og glæde til at kommunikere fra hjertet.

 

Mail-removebg-preview  anita@goerdetenkelt.dk 

Telefon-removebg-preview +45 41 11 02 74

LinkedIn-removebg-preview-3 Forbind med mig på LinkedIn og bliv inspireret 

Instagram_logo_transparent Følg mig på Instagram, hvis du vil lære mig bedre at kende


Passionen

Jeg er en digital nørd, der elsker den gode historie. Og jeg elsker at hjælpe virksomheder og deres medarbejdere med at få succes online. At få succes online kræver at ledelse og medarbejdere ændrer vaner og adfærd. Derfor vil jeg sige, at min vigtigste kompetence som rådgiver er, at jeg forstår mennesker og dynamikker i virksomheder. Og jeg ved, hvordan jeg skal hjælpe dem med at flytte sig.

Min energi og passion kommer fra ønsket om at hjælpe marketingansvarlige. Det er drivkraften bag mit arbejde på Gør Det Enkelt og hjertet i min bog.

Jeg vil hjælpe marketingansvarlige til at have mod til at kommunikere fra hjertet.

Jeg vil inspirere til, hvordan et mindset med fokus på relationer, kærlighed og glæde for markedsføring, kan være opskriften på succes online.  

Rådgiver Anita Dalsgaard - fotograf Karina Dalsgaard8
Gør Det Enkelt

“Anita har været med på flere kommunikationsopgaver hos Arla. Hun formår at holde styr på processen, har et overblik samtidig med, at der er styr på detaljen. Fagligt har Anita mange strenge at spille på – både i forhold til indhold og den mere tekniske del af opgaven, hvor hun har stor indsigt i, hvordan systemer virker.”

Projektleder, Arla Fonden

Gør Det Enkelt

“Hun har den fine kombination af stor viden om nye strømninger og muligheder, ambitioner på sine kunders vegne, fokus på målgruppens brugeroplevelse og respekt for, at løsninger skal være praktiske. Anita er en effektiv sparringspartner indenfor web og sociale medier.”

Direktør, Arla Fonden

Erfaring fra mere end 200 forskellige kunder

Siden 2014 tiden har jeg hjulpet rigtig mange forskellige virksomheder. Det begyndte med fødevarevirksomheder, men hurtigt kom mange andre brancher med. I dag hjælper jeg virksomheder inden for alt fra mode, interiør og mad til rådgivning, skoler og kommuner.

Du kan se listen over kunder, jeg har hjulpet

Alle virksomheder har givet mig en uvurderlig indsigt og erfaring, som gør mig i stand til at hjælpe alle de virksomheder, der ønsker min hjælp. 

Anita Dalsgaards kunder

Inspirator for flere tusinde marketingansvarlige gennem foredrag og webinarer

Jeg ELSKER at holde foredrag og nu også online foredrag. Det giver mig den vildeste energi at kunne inspirere mange på én gang. Gennem tiden har jeg fået lov til at inspirere flere tusinde ledere og marketingansvarlige med alt inden for digital strategi, kommunikation og markedsføring. Deltagernes reaktioner er overvældende, og det fortæller mig, at min energi, begejstring og formidling gør en forskel.

 


Anita Dalsgaard, iværksætter

Der hvor det hele begyndte

Min virksomhed stiftede jeg i 2014, hvor jeg kun lige var kommet tilbage fra en stress-sygemelding. At blive selvstændig var den perfekte løsning for mig, fordi jeg derved kunne tilpasse mit arbejde efter mine behov.

Det var lidt af et tilfælde, at jeg blev selvstændig, men her mange år senere kan jeg ikke se mig selv være andet.

Jeg begyndte med Arla Fonden, men rigtig hurtigt tog det fart med Kohberg og Landbrug & Fødevarer som kunder også. 
I begyndelsen rettede jeg al min markedsføring mod fødevarevirksomheder. Det var en god strategi, og det betød, at jeg med tiden også blev kendt i andre brancher. 

At være selvstændig er en lang læringsrejse og jeg elsker hver en oplevelse!


Udvikling af virksomheden

Min forretningsmodel har forandret sig flere gange gennem tiden, men fundamentet har altid været digital strategi og kommunikation. Den seneste udvikling, hvor Gør Det Enkelt blev til virkelighed, har taget mig nærmere den virksomhed, jeg ønsker at drive.

Det har også betydet, at jeg har haft en medarbejder i 2,5 år, men nu er tilbage til kun at være mig selv. Det må jeg erkende, der er det bedste for mig. 

Anita Dalsgaard og Gør Det Enkelt teamet
Gør Det Enkelt

“Anita fik os til at overveje og tage beslutninger om emner, vi aldrig selv ville være kommet på. Hun er djævlens advokat og er god til at stille tingene på spidsen. ”

Ejer, FM Bygningsdrift

Gør Det Enkelt

“Anita kan jo bare sit “ shit “ hele vejen. Præsentationen gav viden for alle og skabte interaktiv adfærd med spørgsmål og debat hvilket jo er helt optimalt, og det tacklede Anita helt til UG.”

CEO Langsø Biler Silkeborg


Anita Dalsgaard

FAKTABOKS

  • Professionsbachelor i Ernæring & Sundhed

  • Kandidat i Markedsføring & Kommunikation

  • Sommerskole i Strategi & Forretningsudvikling

  • 2 bestyrelsesposter

  • Censor hos EA Dania og Bigum & Co

  • Foredragsholder

  • Forfatter af to bøger

AnitaDalsgaard_professionel digital rådgivning

CG5A6652

Privat
Når jeg hjælper mine kunder eller er på scenen/skærmen, er jeg fyldt med energi, nærvær og den rådgivning, som den enkelte har brug for.

Men denne passion kommer ikke af sig selv, og den er ikke gratis. Det koster at brænde som et lys.

Derfor er mit vigtigste job at nære min energi og min kreativitet. Det prioriterer jeg virkelig højt, og det er derfor, jeg er så god i mit job som strategisk digital rådgiver.

Jeg finder min inspiration og energi i naturen sammen med mine hunde. Derfor bor jeg ude i skoven nord for Silkeborg på et landsted med en stor naturgrund. Her inviterer jeg også mine kunder ud, hvor naturen spiller en stor rolle i vores samarbejde omkring digital strategi og kommunikation.

Inden jeg slog mig ned i Silkeborg rejste jeg meget, og jeg boede af flere omgange i udlandet. I Barcelona arbejdede jeg for en IT virksomhed i 2008. Mit 3. semester på Ernæring og Sundhed læste jeg i Bangkok i 2009/10. På Stockholms Universitet læste jeg Markedsføring & Kommunikation i 2012/13.

Det var alt sammen uvurderlige oplevelser, der er minder for livet.