Holdet bag 
 Gør Det Enkelt 

Holdet bag Gør Det Enkelt

Teamet bag GDE
AnitaDalsgaard_professionel digital rådgivning

Anita Dalsgaard

Kvinden bag Gør Det Enkelt og frontkæmperen for mere kærlighed og passion i markedsføringen. 
Jeg er strategisk digital rådgiver, og jeg elsker at hjælpe virksomheder og marketingansvarlige med at få succes online. 

Jeg stiftede min egen virksomhed tilbage i 2014, og livet som selvstændig har siden da været en lærerig udviklingsrejse. Mit videbegær og min begejstring for den gode historie, digitale platforme og adfærdspsykologi, er det, der driver mig i arbejdet med mine kunder og medlemmer. 

Det er den helt rette hylde, jeg er landet på. Med Gør Det Enkelt kan jeg hjælpe mange flere marketingsansvarlige med at få overblik, struktur og mærke glæden ved kommunikation og markedsføring. 


Joan Kynde Christensen

Kvinden, der griber alle de bolde, Anita kaster op i luften og sørger for, at opgaverne bliver fuldført.
Jeg har en kandidat i international markedskommunikation og PR med tysk som speciale, som jeg færdiggjorde i efteråret 2016.

Hos Gør Det Enkelt sørger jeg for, at driften kører, at medlemmerne har det godt og at vi er synlige på alle sociale medier. 
Derudover arbejder jeg som ekstern marketingmedarbejder for flere af kunderne i Gør Det Enkelt. 

Jeg er superskarp på tekstforfatning, SoMe management og problemknuser på diverse marketingopgaver. Jeg er detaljerorienteret, og jeg elsker at hjælpe kunderne med at tage action på deres digitale strategi og skabe resultater.

Joan Christensen, ansat hos Anita Dalsgaard
Ella

Dalmatineren Ella

Ella er Anitas store kærlighed. Hun blev en del af familien som hvalp i 2016, og hun har siden været en fast del af kontoret. Anita føler, at de mange gåture med Ella er den primære årsag til, at hun ikke er gået ned med stress igen.

Selvom Ella nogle gange kan komme til at sprede dårlig luft på kontoret, så er hendes primære opgave i Gør Det Enkelt at være stress-afviser, glædespreder og legekammerat.

Gadehunden Tikki

Tikki er en blandingsrace fra Portugal, hvor livet som gadehund ikke er for sarte sjæle. Som 6 måneder gammel blev hun hentet til Danmark af en skøn kvinde fra Silkeborg. Da hendes hjem blev fyldt med 3 andre hunde og en baby, stod Anita klar til at adoptere 4 årige skønne lille Tikki.

Hun er særligt kærlig og elsker at sidde på skødet af Gør Det Enkelt damerne. Hendes primære funktion i virksomheden er at holde teammedlemmernes hoveder friske, så de kan få gode idéer og være kreative dagen lang.

Tikki