Teamet hos Gør Det Enkelt 

Holdet bag Gør Det Enkelt

Teamet bag GDE
cg5a2163-

Anita Dalsgaard

Kvinden bag Gør Det Enkelt og frontkæmperen for mere kærlighed og passion i markedsføringen. 
Jeg er strategisk digital rådgiver, og jeg elsker at hjælpe virksomheder og marketingansvarlige med at få succes online. 

Jeg stiftede min egen virksomhed tilbage i 2014, og livet som selvstændig har siden da været en lærerig udviklingsrejse. Mit videbegær og min begejstring for den gode historie, digitale platforme og adfærdspsykologi, er det, der driver mig i arbejdet med mine kunder og medlemmer. 

Det er den helt rette hylde, jeg er landet på. Med Gør Det Enkelt kan jeg hjælpe mange flere marketingsansvarlige med at få overblik, struktur og mærke glæden ved kommunikation og markedsføring. 

Der er kun mig i Gør Det Enkelt, men jeg er aldrig alene

Jeg er beriget med et fantastisk hold af professionelle, som jeg trækker på, når opgaven kræver det. 
Som selvstændig siden 2014 har jeg samarbejdet med mange dygtige mennesker gennem tiden. 
På mit hold af eksperter er der flere inden for samme faglighed, men med forskellige personligheder og præferencer. Når jeg anbefaler min kunde en af mine eksperter, mærker jeg altid efter, hvem der vil passe godt sammen. I samarbejdet med mine eksperter er gennemsigtighed og give it forward i højsædet. 


Eksperter og specialister i mit team:

Brand the bird - freelance grafiker og tekstforfatter

Skabertrang - full service reklamebureau

Blikfang - grafisk designbureau

MindMedia - social media bureau

Adjust - annonceringsbureau

CommunicAID - freelance marketing medarbejder

Ordstudio - korrekturlæser og redaktør

DataPilots - IT og softwarevirksomhed

IT Advisory - Rådgivning i IT strategi 

Gadehunden Tikki

Tikki er en blandingsrace fra Portugal, hvor livet som gadehund ikke er for sarte sjæle. Som 6 måneder gammel blev hun hentet til Danmark af en skøn kvinde fra Silkeborg. Da hendes hjem blev fyldt med 3 andre hunde og en baby, stod Anita klar til at adoptere 4 årige skønne lille Tikki.

Hun er særligt kærlig og elsker at sidde på skødet af Anita og kunder i Gør Det Enkelt. Hendes primære funktion i virksomheden er at holde hovederne friske og glade. 

Tikki
Ella

Dalmatineren Ella

Ella er Anitas store plettede prut. Hun blev en del af familien som hvalp i 2016, og hun har siden været en fast del af kontoret. Anita føler, at de mange gåture med Ella er den primære årsag til, at hun ikke er gået ned med stress igen.

Selvom Ella nogle gange kan komme til at sprede dårlig luft på kontoret, så er hendes primære opgave i Gør Det Enkelt at være stress-afviser, glædespreder og legekammerat.