Teamet Gør Det Enkelt 

Holdet bag Gør Det Enkelt

Teamet bag GDE
AnitaDalsgaard_professionel digital rådgivning

Anita Dalsgaard

Kvinden bag Gør Det Enkelt og frontkæmperen for mere kærlighed og passion i markedsføringen. 
Jeg er strategisk digital rådgiver, og jeg elsker at hjælpe virksomheder og marketingansvarlige med at få succes online. 

Jeg stiftede min egen virksomhed tilbage i 2014, og livet som selvstændig har siden da været en lærerig udviklingsrejse. Mit videbegær og min begejstring for den gode historie, digitale platforme og adfærdspsykologi, er det, der driver mig i arbejdet med mine kunder og medlemmer. 

Det er den helt rette hylde, jeg er landet på. Med Gør Det Enkelt kan jeg hjælpe mange flere marketingsansvarlige med at få overblik, struktur og mærke glæden ved kommunikation og markedsføring. 


Rikke Sloth

Rikke har den unikke kombination af at være skarp både til tekster og til grafik. Det finder man ikke hos mange, og derfor er Rikke også enormt populær. Hun administrerer facebooksider, skriver tekster til al markedsføring, og hun laver grafiske oplæg til alt fra infografikker og salgsopslag til bøger og beach flag. 

Rikke er en del af Gør Det Enkelt teamet. Det er hende, der har sat hele bogen Markedsføring er kærlighed op samt lavet PR kampagnen i forbindelse med udgivelsen. 

Rikke Sloth
Henrik Lange om læringsuniverset Gør Det Enkelt

Henrik Lange

Henrik er tidligere journalist og derfor specialist i PR og at få medierne til at bringe din historie - både i trykte og online medier. Derfor er pressemeddelelser og PR hans spidskompetence. Derudover er Henrik også lidt af en teknik ekspert i platformen Simplero, hvor han særligt kan få e-mailkampagner og automatiseringer til at performe. 

Et særkende hos Henrik er hans store viden og passion for abonnementsforretning. Han driver selv Highway Academy om USA, og så rådgiver han i hvordan du får størst gavn af at tilkoble abonnement til din forretning. 

Gadehunden Tikki

Tikki er en blandingsrace fra Portugal, hvor livet som gadehund ikke er for sarte sjæle. Som 6 måneder gammel blev hun hentet til Danmark af en skøn kvinde fra Silkeborg. Da hendes hjem blev fyldt med 3 andre hunde og en baby, stod Anita klar til at adoptere 4 årige skønne lille Tikki.

Hun er særligt kærlig og elsker at sidde på skødet af Anita og kunder i Gør Det Enkelt. Hendes primære funktion i virksomheden er at holde teammedlemmernes hoveder friske og glade. 

Tikki
Ella

Dalmatineren Ella

Ella er Anitas store plettede prut. Hun blev en del af familien som hvalp i 2016, og hun har siden været en fast del af kontoret. Anita føler, at de mange gåture med Ella er den primære årsag til, at hun ikke er gået ned med stress igen.

Selvom Ella nogle gange kan komme til at sprede dårlig luft på kontoret, så er hendes primære opgave i Gør Det Enkelt at være stress-afviser, glædespreder og legekammerat.