Ekspertartikler

Hvad er PR, og hvordan er det en gylden mulighed for SMV'er?

Nanna Hyldgaard & Anita Dalsgaard_Bliv synlig i medierne
Opdag, hvordan PR kan transformere din SMV's marketingstrategi, styrke dit brand, og forbedre dit online nærvær. Lær at integrere medieomtale fra traditionelle medier med dine sociale medier for autentisk, kosteffektiv markedsføring. Dette indlæg giver indsigt i PR's rolle i autentisk kommunikation, opbygning af troværdighed, og hvordan du effektivt kan bruge medieomtale til at forstærke din virksomheds digitale fodaftryk.

Læs mere…

Mine 9 leveregler til at overleve og LEVE som selvstændig i 9 år

Rådgiver Anita Dalsgaard - fotograf Karina Dalsgaard1
Dyk ned i 9 års erfaring som selvstændig og iværksætter med disse afgørende leveregler. Fra at skabe balance mellem arbejde og liv til at håndtere den uendelige to-do-liste - lær hvordan du kan trives i en verden af uforudsigelighed. Opdag værdifulde råd om løn, strategi og netværk, og få indblik i, hvordan du kan håndtere den konstante økonomiske usikkerhed. Uanset om du allerede driver din egen virksomhed eller drømmer om det, vil disse leveregler inspirere dig til ikke kun at overleve, men vi…

Læs mere…

Do's & Don'ts på LinkedIn som virksomhed og medarbejder

CG5A1188

Do's & Don'ts på LinkedIn som virksomhed og medarbejder 

Det kan være svært at følge med i, hvad der er det rette at gøre, for at få mest muligt ud af LinkedIn. Det er tidskrævende og det kan være svært at finde tiden til at bruge platformen. Derfor har jeg samlet en enkel og overskuelig liste med what to do og what not to do på LinkedIn. 

Du kan downloade den som pdf, så du kan have den liggende under computerskærmen

Hent en enkel liste over Do's & Don'ts på LinkedIn

Den koster dig ikke nog…

Læs mere…

Content marketing og content – hvad, hvordan og hvorfor?

Anita Dalsgaard Markedsføringsekspert

Content marketing er et stort begreb og marketingeksperter bruger det i flæng. Soloselvstændige tager tendensen til sig og de kalder i dag også ofte indhold for content.

For det er praktisk talt bare det. Content er indhold. Der er ingen forskel, det er bare en oversættelse. Og så er det som om marketingverdenen er blevet enige om, at det lyder klogest at bruge det engelske udtryk.

Personligt kan jeg bedre lide at bruge de danske betegnelser når de er der, og også er dækkende. Det er mere enke…

Læs mere…

Instagram konkurrencer – sådan overholder du loven

Instagram logo

Instagram konkurrencer – sådan overholder du loven

Instagram konkurrencer og regelsættet der medfølger, er en disciplin, som de fleste danske virksomheder ikke er 100-meter mestre i. Der er specifikke regler, som virksomheder skal overholde, når de laver konkurrencer på Instagram – ligesom på Facebook, som jeg har skrevet om tidligere.

Se opslaget om Facebookkonkurrencer her.

Hvis du er en af dem, der godt kunne trænge til et overblik over reglerne for konkurrencer på Instagram, så finder du…

Læs mere…

Persona og målgruppe - derfor er det vigtigt

IMG_0805

Du ved selvfølgelig godt, at du skal tænke på din målgruppe. Du ved også̊ godt, at det er målgruppen, der afgør dine valg, hvad enten det handler om produktet, mar­kedsføringen eller indretningen i butikken eller webshoppen. Men vi bliver alle sammen så optaget af vores egen forretning, vores egen mission med produktet og vores store viden inden for vores eget område, at vi ofte glemmer målgruppen. Vi glemmer, hvad det er, målgruppen er optaget af. Vi glemmer, hvad målgruppen mangler af in…

Læs mere…

Kanal og kanalvalg

Kanal Anita med iPhone

Langt de fleste virksomheder er startet ud med at vælge kanal. Men både jeg (og en god digital strategi) vil ALTID vise dig, at der er mange beslutninger, der skal tages, INDEN du kan foretage dit kanalvalg – altså valget om, hvilke kanaler du og din virksomhed skal være til stede på.

Derfor er min model til digital strategi, De tre U'er, bygget op, så det først er i modul 6, du skal foretage dit kanalvalg, og tage beslutningen om, hvilke kanaler du vil være til stede på. Fordi du er nødt til…

Læs mere…

Sociale medier – vælg de rette og gør det godt

Sociale medier

Sociale medier er enormt vigtigt, fordi det oftest er de kanaler, der fylder mest i virksomhedernes arbejde med online markedsføring. Men det er også̊ de sociale medier, du som virk­somhed har mindst kontrol over sammenlignet med andre kanaler såsom website, webshop, e­-mail, annoncer, blog osv. Derfor vil jeg i dette blogindlæg skrive lidt grundlæggende om sociale medier og deres anvendelse i praksis.

Sociale medier – et strategisk arbejde

Arbejdet med sociale medier er et strategisk arbejde,…

Læs mere…

Tekstforfatter – bliv bedre til at skrive tekster

Tekstforfatter

Hvis du er selvstændig i din egen virksomhed, har du helt sikkert mange forskellige hatte på i løbet af en dag eller en uge.

Du er leder, du er webmaster, du er udvikler, du er sælger og du er tekstforfatter.


Tekstforfatning kan være svært at prioritere i hverdagen – især som selvstændig. Tro mig, jeg ved hvad jeg taler om. Det er nemt at nedprioritere de timer, der er sat af til strategisk tekstforfatning og SEO, når der melder sig et møde, der hurtigt kan føre til et potentielt salg, en ny…

Læs mere…

Idegenerering og indholdsproduktion - sådan producerer du indhold til dine kanaler

Idégenerering
Idegenerering lyder så smart, men hvad er dækker begrebet egentlig over?

Det er en proces, du skal igennem for at skabe en masse overskrifter for dit indhold. Når du har tømt hovedet for idéer, står du tilbage med en idébank, der gør din indholdsproduktion lettere og mere flydende.

Der findes forskellige måder at lave idégenerering på – og det er en god idé at prøve forskellige metoder af, så du finder frem til den metode, som passer dig bedst. 

I dette blogindlæg kan du læse mere om:

Læs mere…