Kompetenceudviklingsforløb

Sidemandsoplæring og kompetenceudvikling for dig, der gerne vil blive skarpere til dine foretrukne marketingsdiscipliner. 

Alle kan lære markedsføring - hvilken marketingdisciplin er din favorit?

Som soloselvstændig eller marketingansvarlig i en lille eller mellemstor virksomhed kan det være svært at holde trit med de stadig skiftende digitale trends og platforme.

Derfor tilbyder jeg et unikt forløb, der er skræddersyet og designet til at hjælpe dig med at opgradere dine færdigheder og opnå mere succes i dit arbejde med online markedsføring.

Gennem forløbet vil du lære at beherske udvalgte marketingdiscipliner f.eks. sociale medier og e-mail markedsføring, og du vil blive introduceret til de nyeste digitale trends og værktøjer, der kan hjælpe dig med at skabe resultater, der virkelig gør en forskel. 

Ved at deltage i mit kompetenceudviklingsforløb vil du få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for digital markedsføring, så du på et solidt fagligt grundlag, kan tage beslutninger og udføre markedsføring i hverdagen.

Uanset om du er ny eller etableret i markedsføringens magiske verden, vil mit kompetenceudviklingsforløb give dig mulighed for at tage dine færdigheder til næste niveau og opnå større succes i dit arbejde. 

NYSGERRIG PÅ AT HØRE NÆRMERE? SKRIV TIL MIG HER

CG5A1197
Gør Det Enkelt
Sigrid Lund - Ejer, Sigrid Lund Kropsterapi

“Anita er den her mentor, der hjælper mig med at finde ud af, hvad der giver mig energi, hvad jeg brænder for og hvad der begejstrer mig i min forretning – og det har Anita også givet mig mod til at følge. Jeg har kunne tage nogle mere rolige valg. Mens der var stabilitet og ro i maven. Den individuelle samtale er virkelig fed, og at der er personlighed mellem mig og min vejleder er jeg SÅ glad for. Der er personlig interesse og der er god tid”

Ejer, Sigrid Lund Kropsterapi

CG5A3452 cut 2

Styrk dine kompetencer inden for markedsføring og søg om penge til rådgivning

På et forløb med mig, udvikler du dine kompetencer indenfor f.eks.:

⭐️ Marketingstrategi og marketingplan

⭐️ Sociale medier

⭐️ Storytelling og branding

⭐️ Annoncering på Facebook eller LinkedIn

⭐️ E-mail markedsføring

⭐️ Idégenerering og indholdsproduktion

Du kan søge om penge til rådgivnings- og  kompetenceudviklingsforløb hos SMV:Digital. Puljerne er forskellige ifht ansøgning, beløb og sammensætning, men jeg erfaring fra næsten dem alle sammen, så jeg kan hjælpe dig på vej. 

Jeg kan hjælpe dig f.eks. ovenstående emner, hvis det er det din ansøgning handler om. Det er nemt at ansøge - og jeg hjælper dig gerne med din ansøgning.

LÆS MERE OG STØTTEPULJERNE HOS SMV:DIGITAL

Gør Det Enkelt
Mirjam Madsen - Ejer, Ryd Helt Op

“Anita har lært mig at gøre dét, jeg som soloselvstændig fandt rigtig svært – nu skriver jeg e-mails med ro og selvtillid.
I forløbet med Anita fandt jeg ind til min egen stemme, og jeg lærte, at jeg gerne må skrive som jeg plejer. At det er vigtigt, mine læsere kan mærke mig – også selvom det ikke altid er så poleret og perfekt. Det er mine oprydningsevner, det handler om – ikke mine skriftlige.
Det er næsten helt rørende, hvor præcist Anita ser dig, lige der hvor du er, og sender dig godt videre derfra.”

Ejer, Ryd Helt Op

Gør Det Enkelt
Jane Qvie Malle - Indehaver, Qvie & Co.

“Selvfølgelig er det svært. For os var det svært at se den gode historie og få idéerne – og så var det MEGA svært at skrive. Jeg havde i hvert fald en følelse af, at det burde være sådan og sådan, lidt fint og flot måske. Men når jeg skriver, så bliver det lidt skævt, og det er en lettelse at have lært, at skævt er godt. Fordi sådan er jeg, og det er jo mig du møder, inde i butikken.
Anbefalingen er stor herfra. Alle vil have godt af at vende sin forretning i et forløb med Anita.”

Indehaver, Qvie & Co.

Det er mit vigtigste mål at gøre markedsføring og kommunikation enkelt og effektivt for virksomhedens marketingansvarlige.

Derfor hjælper jeg mine kunder med at skabe indsigt og struktur, der gør det mere enkelt at udføre marketingopgaver i dagligdagen.

Jeg har siden 2014 rådgivet små og mellemstore virksomheder i digital strategi og udførende markedsføring. Både strategisk rådgivning til store virksomheder med egen marketingafdeling og hjælp til overblik, prioritering og struktur i små virksomheder. Min passion og stærkeste kompetence ligger i at skabe overblik samt at gøre det komplicerede enkelt. Uanset størrelsen af virksomheden er det til gavn for alle at gøre markedsføring og udførelsen i dagligdagen mere enkelt, effektivt og overskueligt.

Alle virksomheder, der bruger tid på digital markedsføring skal sikre sig, at de skaber salg med deres digitale tilstedeværelse. At få succes med at sælge online kræver kontinuerlige indsatser og værdiskabende indhold til målgruppen. Det er min mission at hjælpe virksomheder til at skabe mere personlighed bag deres brand og vise dem, hvordan de kommunikerer fra hjertet - med det formål at skabe dybe relationer til deres kunder og følgere, hvilket fører til loyale og købende kunder. Gennem personlig, autentisk og nærværende indhold får virksomheden størst udbytte af marketingindsatsen.

Jeg strukturerer, tilrettelægger og tilpasser altid mine kompetenceudviklingsforløb til lige præcis den enkelte person eller virksomhed, der rækker ud til mig.

Vi er alle forskellige personer og dermed er det også forskellige opgaver, der giver os energi, og som vi er passionerede for.


Eksempler på tidligere kompetenceudviklingsforløb:

  • Rådgivning og sparring om forretningsstrategi – produkter, målsætninger for omsætning, målgruppe for salg og kampagnefokus i løbet af året.
  • Kompetenceudvikling og oplæring i, hvordan du lægger din digitale strategi. Her vil der være fokus på at beskrive din målgruppe og dine produkter, så det bliver meget lettere for dig at lave den rette markedsføring. Derudover oplæring i optimal brug af valgte kanaler.
  • Sparring på idégenerering om hvilke historier og overskrifter, du kan skrive til din målgruppe alt efter kanal. Undervisning i tekstforfatning, der gør din målgruppe interesseret i dine historier. 
  • Undervisning i hvordan du ser, hvilken rækkevidde og effekt dine opslag har. Jeg hjælper dig med at afklare hvilke dele af din markedsføring, der bedst understøtter dit salg.
  • Læring og kompetenceudvikling i e-mailmarketing, og hvordan du med e-mails kan understøtte kunderejsen og dit salg med tripwires og automatiserede e-mailflows.
  • Valg af DNA og branding i virksomheden. Udformning af kernebudskab og elementer til storytelling. 
  • Undervisning i annonceopsætning på Facebook, Instagram og LinkedIn
  • Kompetenceudvikling i stærk og strategisk brug af LinkedIn til salg og netværksopbygning.