Foredrag om digital strategi, markedsføring og AI i marketing

Få inspiration og værktøjer til, hvordan du skaber forretning
med din online markedsføring

Foredragsholder med kant og faglighed

Søger du en foredragsholder, der både kan få liv i publikum og give et fagligt indspark, som alle kan få gavn af?
Er du samtidig en smule nervøs over at skulle booke foredragsholder, da du virkelig vil være sikker på, det bliver et godt oplæg?

Erfaren foredragsholder

Med 200+ foredrag i rygsækken holder jeg inspirerende foredrag, hvor jeg taler om digital strategi, online markedsføring og automatisering. Jeg giver tilhørerne indsigt i, hvad de skal sørge for, hvis de vil skabe forretning med deres online tilstedeværelse.

Det er afgørende for mig at gøre det komplicerede emne enkelt at forstå og relevant at lytte til for både direktører og marketingmedarbejdere.

 

Jeg har stået på scenen rigtig mange gange hos både store og små virksomheder, hvor jeg har prøvet lidt af hvert. Teknik, der ikke virker. At jeg blev syg i flyveren inden foredraget. En tidsplan, der skulle overholdes skarpt.

Min erfaring gør, at jeg uanset hvad performer og leverer som aftalt. Det er utrolig vigtigt for mig, at lige meget hvad der sker, så skal deltagerne have en fantastisk oplevelse.

CG5A6330
Forfatter og foredragsholder Anita Dalsgaard
Foredragsholder Anita Dalsgaard

Foredrag om digital strategi og sociale medier

Jeg er på scenen i mange forskellige sammenhænge

  • Netværksmøder
  • Inspirationsarrangementer
  • Jubilæum
  • Messer
  • Interne kompetencedage

Vil du gerne give dine gæster eller medarbejdere et inspirerende foredrag, der sørger for, at alle sidder med din nyeste viden om kommunikation, sociale medier og forretningsdrevet markedsføring?

CG5A6399

Book foredrag nu


Alle foredrag og workshops tilpasses den enkelte virksomhed.

Når du kontakter mig, er processen meget enkel: 

  1. Du fortæller mig mere om dig/jer som arrangør, deltagerne og hvad du gerne vil give deltagerne gennem dit arrangement. Vi aftaler pris, tid og sted.
  2. Jeg forbereder mig og tilpasser mit foredrag til dine deltagere. Du sender mig wifi-kode inden dagen.
  3. Vi mødes som aftalt, og jeg medbringer selv computer og stik. Du sørger for bord, projektor, lærred eller tv-skærm.

Ring +45 41 11 02 74 eller skriv til mig anita@anitadalsgaard.com allerede i dag, så vi kan tale nærmere om den oplevelse, du gerne vil give dine tilhørere.

Relevant for alle - de digitale muligheder forpligter nemlig

Når jeg i mit foredrag fokuserer på digital strategiog kommunikation, er det fordi, det er et relevant emne for alle. Alle virksomheder og organisationer, der gerne vil i kontakt med deres målgruppe, har i dag muligheden for det på digitale platforme og sociale medier.

Man kan sige, at den digitale udvikling har demokratiseret små og store virksomheders mulighed for markedsføring. Både små og store budgetter kan komme ud med et budskab online.

Men denne mulighed forpligter. Det er afgørende, at virksomheder sikrer sig, at de skaber forretning med deres online tilstedeværelse. Ellers er det spild af tid.

Book foredrag om digital strategi og kommunikation

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at give dine deltagere stor værdi med hjem fra dit arrangement.

Ring til mig på +45 41 11 02 74 eller udfyld denne formular, og jeg kontakter dig snarest.

 

 

På foredrag og oplæg taler jeg bl.a. om

✔️ Digital strategi og markedsføring

✔️ AI i Marketing

✔️ LinkedIn i B2B markedsføring

✔️ Markedsføring er kærlighed

✔️ Personlig produktivitet

✔️ Business, baby & barsel: Sådan skaber du din drømmebarsel som iværksætter og selvstændig

Gør Det Enkelt

“Tak! Spændende indlæg du holdt med mange gode budskaber. Dejligt du ikke gjorde det mere kompliceret end nødvendigt, men gjorde det enkelt og klart - det er jo en kunst i sig selv.”

CEO, Sveba Dahlén AB and Sveba Dahlén Baltic OU

Gør Det Enkelt

“God energi, og svar på alt!
Du har en skøn udstråling!”

Uafhængig konsulent, Sustain Matters

Gør Det Enkelt

“Udover at foredraget var yderst fagligt kompetent og anvendeligt for alle deltagere, så er Anita også en af de mest medrivende foredragsholdere, som jeg har oplevet.”

Direktør, BrandtDings ApS

Referencer

Fælles for de forskellige steder jeg bliver booket som foredragsholder er, at de gerne vil give deres deltagere et kærligt skub og faglig indsigt, der flytter deres mindset.

Dette er et udpluk af organisationer, der har booket mig til et eller flere foredrag. Du er velkommen til at tage fat på dem.

Pejgruppen
Nestlé
Fødevareklubben
Danish Food Cluster
FORMLAND
Fødevarestyrelsen
MarketingCamp

Linds
Silkeborg Business

Inspirered Beyond Babies
og mange flere...

SKRIV TIL MIG, HVIS DU ØNSKER AT KOMME I KONTAKT MED MINE REFERENCER


Udtalelser fra kunder af foredrag

Louise Byg Kongsholm, CEO pej gruppen - scandinavian trend institute

"Det har været en fornøjelse at samarbejde med Anita Dalsgaard. Når vi har booket hende som foredragsholder, har hun konsekvent leveret præcise og inspirerende oplæg ved konferencer, seminarer og webinarer. Alle aftaler har forløbet gnidningsfrit med tydelig kommunikation, og foredragenes indhold har altid været af høj kvalitet, der direkte har ramt vores målgruppe. Anitas formidlingsevner kombineret med hendes dybe kendskab til emnerne har efterladt et varigt indtryk. Skulle nogen overveje et samarbejde med Anita, vil vi uden tøven anbefale hende.”


Frederik Lund, Erhvervskonsulent Silkeborg Business

"Jeg havde fornøjelsen af at samarbejde med Anita Dalsgaard flere gange. Vi samarbejdede om flere arrangementer hos Silkeborg Business, hvor Anita skulle holde foredrag. Vores samarbejde omkring format og indhold var løsningorienteret og problemfrit. Anita er ekstremt professionel og dedikeret til sit arbejde. Hun forstår virkelig, hvordan man skaber et inspirerende og værdifuldt indhold til sine præsentationer.

Hendes viden inden for hendes område er imponerende. Hun går dybt ned i emnet og sikrer, at hendes budskab er nøjagtigt og relevant for målgruppen. Hendes formidlingsevner er enestående, og hun formåede virkelig at engagere og fastholde publikum fra start til slut. Efter hendes foredrag gik deltagerne hjem fyldt med inspiration og ny viden, som de straks kunne bruge i deres arbejde og hverdag. Anita har uden tvivl en positiv indvirkning på de organisationer, hun samarbejder med. Jeg kan med glæde anbefale Anita som en dygtig og dedikeret samarbejdspartner.

Hun har leveret enestående resultater, og jeg er overbevist om, at hun vil tilføre værdi til enhver form for samarbejde."