Jeg tror, det har en stor betydning, hvor hurtigt Anita er kommet ind under huden på personalet.

"Jeg kommer helt sikkert til at indgå samarbejde med Anita igen. Selvom det ikke er en billig løsning, og at jeg kan få flere timer hos andre, så vil jeg slet ikke overveje at vælge en anden. Resultatet er dét værd. Hellere lidt, men godt!

Hendes begejstring og humør smitter af på os, mens vi arbejder sammen. Hun er meget løsningsorienteret. Hun kan se butikkens potentiale, hun ved, hvad der skal til, og så skubber hun os bare i den retning!"

Michael Schölart, ejer af Bog&Idé og Dansk Papirvare

Michael Schölart square
Jane Qvie

Efter workshoppen med Anita har vi mærket en forskel i opgaverne, vi får ind.

"Nu kommunikerer vi tydeligere, hvem vi er, og hvad vi laver – og hvilke produkter vi tilbyder. Vi har lært at fokusere på de sjoveste opgaver, og det er også de opgaver, som vi nu får flere ind af.
Før lavede vi mere indhold om alle mulige opgaver, fordi det virkede ”nemmere”, at vise alt hvad vi laver, selvom det ikke var de opgaver, vi brænder for.
 
Jeg føler helt klart, at vi får flere kunder ind og er meget mere synlige nu.”

Jane Qvie, ejer af Qvie&Co

Det bedste jeg har fået ud af forløbet med Anita, er den altoverskyggende ro i maven.

"At jeg ikke længere føler mig alene som soloselvstændig. Tidligere havde jeg nærmest angst og var bange for at gøre noget galt. Med Anita på sidelinjen har jeg skabt min egen retning – og ikke tænkt så meget på, hvad der virker for andre behandlere. Roen og overblikket er altafgørende for, at jeg ikke knækker nakken som soloselvstændig.

Vi fører en begejstringsstrategi – i stedet for at fokusere på hvordan og hvornår jeg kan løbe hurtigere. Her er fokus på at gøre det rette FOR MIG!”

Sigrid Lund, ejer af Sigrid Lund Kropsterapi

Sigrid Lund
Testimonial_Anders

Vi ser meget tydeligere vigtigheden i vores markedsføring efter forløbet med Anita.

"At strategien former vejen og udførelsen. At det er vigtigt med gode billeder, en fængende tekst og andre virkemidler.
 
Og hvordan selv mindre analyser bag de her tiltag, kan hjælpe os videre i hvilken retning, der er den rette at gå. Dét synes jeg, var en ret stor aha-oplevelse.
 
Der lå også et rigtig godt stykke arbejde bag udformningen af strategien – og dét tror jeg bestemt ikke har været uden betydning for det videre arbejde.”

Anders  Lassen-Struck, Direktør Fonden Føniks

Vi var ikke skræmte over investeringen i forløbet. Det ville være meget dyrere at ansætte en person i virksomheden til at varetage digital markedsføring.

"Vi havde ikke én bestemt person siddende på området, og forløbet med Anita var en god start for os alle sammen – for vi var også interesserede i at lære mere om det.
 
Bare det at beslutte sig og så købe forløbet medfører også, at vi tager det mere seriøst – fordi vi ønsker et reelt output. Der er så mange lavthængende frugter, som vi i virksomheden ikke selv kan se – og så er det virkelig effektfuldt med en dygtig rådgiver på holdet.”

Klaus Møller, Grafisk Designer hos Mette Ditmer Design

Klaus Møller Jensen
Mirjam

Det er SÅ dejligt at finde sin indre råstyrke!

“Det er ikke kun evnerne og selvtilliden til at udføre den svære opgave, jeg har fået med derfra – Anita giver også råd til forretningen. 
 
Forløbet har ikke kun styrket mine evner til at skrive e-mails. Jeg tager også en anden forretningsforståelse med mig derfra. Min forretning afspejler min personlighed, og det er OK det ikke er perfekt. De kunder, der kan li’ mig kommer – og dem der ikke kan, bliver væk. Lige som det skal være.”

Mirjam Madsen, ejer af Ryd Helt Op

Det er utroligt, hvordan hun kan se ind i dig og din forretning.

Sammen med Anita har jeg fokuseret på produktudvikling og at adskille mig personligt og min forretning fra hinanden. Tiden er blevet brugt på at gøre tingene mere enkelt og få overblik over min egen forretning.

Det var faktisk ikke derfor jeg investerede i forløbet med Anita. Jeg havde brug for én ting, som jeg var bevidst om, men jeg fik noget andet – noget bedre – som jeg underbevidst havde mere brug for. Det er utroligt, hvordan hun kan se ind i dig og din forretning.

Jeg havde ingen indvendinger, inden jeg besluttede mig for at købe forløbet. Jeg kunne mærke, det skulle være Anita, da jeg havde hende i røret. Jeg følte mig tryg, og jeg havde en meget rolig fornemmelse i maven.

Maiken Harboe, ejer Maiken Harboe Coaching og Terapi

Maiken Harboe square
CG5A1709 square

Nu har vi den ekstra muskel, når vi skal vise os frem og gøre os attraktive for både kunder og potentielle medarbejdere.

“Endelig har vi en professionel hjemmeside, der viser, hvem VI er.
 
Forløbet med Anita og Joan er helt konkret endt ud i en virkelig fed hjemmeside. For os var det vigtigt, at vi kunne kaste bolden op i luften, og at Joan og Anita greb den sikkert. Der var styr på projektet hele vejen fra idéfasen til udførelsen – ikke kun med henblik på tekstning og opbyggelse af hjemmesiden, men også med hensyn til teknikken, fotografering ved fotografen og kommunikationen til grafikeren, der skulle lave vores farvepalette og logo. Nu er vi attraktive, når kunder og potentielle medarbejder finder os online."

Søren Aggerholm, ejer Improve IT