Arbejdsdage 

 Du får inspiration og undervisning - og tid til at eksekvere  
 på én og samme dag med DIN virksomhed i fokus 

 

Mandag d. 18.12.2023

Content- og indholdsproduktion til 2-3 måneder - idégenerering og produktion

Køb dig DIN plads nu

Content marketing er en afgørende del af enhver virksomheds online tilstedeværelse. Det gælder om at producere relevant og nyttigt indhold, som appellerer til din målgruppe og fastholder deres interesse for dig og din forretning. For at opnå succes med content marketing er det vigtigt at have en strategi for, hvordan indholdet skal produceres, distribueres og måles.

På arbejdsdage med content i fokus, arbejder vi hos mig ud fra et kort oplæg og inspiration fra mig. Vi laver en målsætning for dagen. Så idégenererer vi. Og så skriver vi på hver vores indhold, så vi alle får en masse indhold med herfra. Der arbejdes i stilhed, men der er på samme tid mulighed for at finde inspiration og ideer både hos mig og de andre deltagere.

Læs mere om content marketing arbejdsdagen

IMG_6663
Gør Det Enkelt

“1:1 sparringen med Anita var jeg virkelig glad for. Sparring betyder meget!”

Selvstændig, Sabinestougaard.dk

Gør Det Enkelt

“Det har givet mig enormt meget at kunne have et koncentreret fokus og arbejdsro til at producere opslag.”

Ejerleder, Brand the Bird

Gør Det Enkelt

“Det bedste har været, at jeg har fået inspiration til så meget indhold til mine sociale medier.”

Marketingansvarlig, Wallmann

Kurser er gode og som regel meget lærerige. Der er så mange dygtige mennesker derude, som er eksperter indenfor hver deres felt, og som er dygtige til at videregive deres enorme viden.

Så hvorfor er kurser ikke vejen frem?

Personligt oplever jeg (og mine kunder) ofte, at al den viden vi samler sammen ikke lagres dybt nok, eller ikke bliver implementeret rettidigt i vores virksomheder. For vi kommer hjem fra kurset med en masse gode råd og opgaver på to-do listen og BUM! Så rammer hverdagen. Hverdagen, der er fuld af opgaver og andre to-do’s… 

Derfor har jeg valgt et anderledes format til mine ”kurser”, som jeg i stedet kalder arbejdsdage. Det er én hel dag med ét bestemt tema på dagsordenen. Riv én dag ud af kalenderen, sluk for din mail, og bliv både inspirereret, lær noget nyt OG implementér det i din virksomhed MED DET SAMME! På den måde har du ikke lektier for til når du kommer hjem, men har i stedet anvendt din viden og implementeret den i din virksomhed samme dag, som du lærer nyt stof.

Arbejdsdagene, som du kan deltage i hos mig, er virkelig spændende og givende, fordi de fokuserer på nogle meget relevante og centrale områder for mange virksomheder i dag:

  1. content marketing
  2. marketing automation
  3. GDPR og
  4. It-sikkerhed og
  5. digital strategi

Lad mig give dig en nærmere introduktion til hvert enkelt emne herunder.