Velkommen til Stenholt Abbey

Lad kreativiteten og motivationen spire i inspirerende og naturskønne omgivelser til møder og workshops hos Gør Det Enkelt 

IMG_5853

IMG_5836

IMG_6669
IMG_5858

IMG_6486

Som kunde i Gør Det Enkelt får du adgang til magiske omgivelser til møder, workshops og arbejdsdage

Her på siden får du indblik i de inspirerende og naturskønne omgivelser, som møder dig, når du som kunde deltager i arrangementer hos Gør Det Enkelt. 

Naturen er min kilde til inspiration. Jeg bevæger mig hver dag udenfor, så jeg kan holde hovedet frisk i længere tid, hente kræfter og lade mig inspirere til nye idéer i min forretning. 💡

Jeg bruger på samme tid også naturen til at koble fra i. Her lukker jeg tankerne ude og nyder tilværelsen. Det er som om mine batterier oplades endnu hurtigere - og også holder længere - med hjælp fra naturen.

Det mest magiske er, at det er min gårdsplads, have og baghave. ❤️

IMG_4897
IMG_6557

Fra kold og tom garage til varmt og imødekommende kontor med god karma

Joan og jeg har - med stor hjælp fra min familie - istandsat vores garage i efteråret 2022. Det er blevet til det skønneste kontor! 💪🏻

Når du udelukkende anvender og indkøber genbrugsmaterialer til din istandsættelse kommer du langt for pengene - og du får den bedste fornemmelse i maven over, at indrette dig på en mere bæredygtig måde.

Forvandlingen krævede en klat maling på både vægge og gulve, tømrerens hjælp til montering af store vinduespartier, opsætning af vores lille tekøkken, genbrugte kontormøbler, whiteboards fra genbrugen og naturligvis grønne planter.

Siden det er blevet færdigt, har jeg fyldt det op med motiverede og dygtige selvstændige og marketingansvarlige - både til møder, til arbejdsdage og til en nytårsfrokost for de sejeste iværksættere. 

Nu har jeg besluttet, at du også skal have muligheden for at leje mine inspirerende omgivelser til dine kundemøder og workshops. ❤️ 

Tidligere kunder udtaler

 • Gør Det Enkelt

  Jeg afholder af og til møder med kunder, der værdsætter diskretion.
  Derfor var det naturligt for MPS-SOLUTIONS at afsøge markedet for mødelokaler.
  Valget faldt denne gang på Anita Dalsgaards skønne lokaler midt på den jyske hede.
  En perfekt location til vores møde, og lokalerne var rigtig fede med masser whiteboards, præsentationsmuligheder, kaffe og andet.
  Maden serverede hun tilmed selv, og den var skøn.
   
  Så jeg anbefaler gerne at leje lokalerne hos Anita, såfremt der skal være lidt ekstra over et møde.

  Ejer, mps-solutions.dk


Mødelokaler i Danmarks outdoor hovedstad

Silkeborg er en naturskøn by, der er ideel for dig, der søger unikke og inspirerende rammer for dit mødelokale. Byen er kendt for sin smukke natur, hvor man kan tage på gåture langs Bølling Sø eller på Hærvejen, og for sine mange mountainbike-stier, der giver mulighed for en aktiv pause fra mødet. Der er en grund til at Silkeborg er Danmarks outdoor hovedstad.

For dig, der ønsker at leje et mødelokale midt i naturen, står mit mødelokale og konferencerum til rådighed. Det er lyst og rummeligt, og som skabt til at skabe en rolig og afslappet atmosfære. Mine mødelokaler i Silkeborg ligger tæt på Bølling Sø og er omgivet af den smukkeste natur.

Derudover får du økologisk forplejning fra Madselskabet, som er kendt for deres lokale råvarer og deres bæredygtige tilgang til madlavning. Dette giver mulighed for at nyde en god frokost eller middag, mens du diskuterer forretninger med dine kunder eller fordyber dig i dine arbejdsopgaver og -undervisning.
Madselskabet har det økologiske spisemærke i guld, hvilket betyder, at maden er 90-100% økologisk.

Kort sagt er Silkeborg det perfekte sted for dig, der ønsker at kombinere arbejde med naturskønne omgivelser og aktiviteter i naturen. Mødelokalerne, naturen og maden i Silkeborg giver mulighed for at skabe en unik og inspirerende ramme for mødet eller workshoppen, hvor du sammen med dine kunder eller samarbejdspartnere kan fokusere på arbejdet og samtidig nyde den smukke natur og tanke energien herfra.

Alt dette befinder du dig midt i, når du lejer mit konferencerum og mødelokale i Silkeborg.